Scroll Top

Florian Toti
Shoqata e
diabetit në Shqipëri
Për mjekësinë dhe qeveritë e vendeve të ndryshme, Diabeti duhet të jetë një zile e vazhdueshme alarmi.

Me mijëra janë jetët që humben çdo ditë si pasojë e diabetit të pazbuluar në kohë, të pa trajtuar e ndjekur si duhet, shpesh për shkak të mungesës së informimit të personave me diabet, por edhe si pasojë e mungesës së trajnimit të vetë personelit mjekësor që kujdeset për ta. Diabeti sot nuk është  më vetëm « një krizë shëndeti ». Ai po bëhet çdo ditë e më shumë një çështje e pazgjidhur, sidomos për vendet në zhvillim siç është edhe vendi ynë. Nuk mundet asnjë të nxjerrë një përfitim ekonomik, shëndetësor, apo social duke vazhduar ta injorojë këtë pandemi botërore. Për fat të keq, shifrat që përmenden vazhdimisht dhe realiteti që hasim çdo ditë vërteton se po ndodh pikërisht ajo që duhet evituar, injorimi, apo më mirë të themi mosmarrja me seriozitet e situatës dhe e diabetit.

Ndaj kërkojmë që të kemi gjithmonë përkrahjen, ndihmën dhe mirëkuptimin e personave me diabet, personelit mjekësor dhe organeve vendim-marrëse e politikëbërëse në Shqipëri, pasi siç thoshte edhe Nënë Tereza : « E rëndësishme është që  të bëni qoftë edhe gjëra të vogla, por me dashuri të madhe ».

Prof. Florian Toti 
President i Shoqatës së Diabetit në Shqipëri
SHËRBIMET TONA

Ejani pranë shoqatës tonë për tu informuar rreth Diabetit , masni Gliceminë , zgjidhni aparatin tuaj për matjen e saj dhe një mori shërbimesh që mund ti gjeni vetëm pranë shoqatës tonë

6
APARATE GLICEMIE FALAS
Ejani pranë shoqatës tonë për tu informuar rreth Diabetit ose masni Gliceminë.
6
Medikamente Falas
Të gjithë personat me të ardhura të pakta mund të marrin medikamente falas pranë nesh.
6
25-50 % MË LIRË
Nëse ju jeni anëtar i shoqatës tonë , përfitoni ulje çmimi në disa nga laboratorët më të specializuar në Shqipëri.
6
KURSE FALAS
Mjekët më të mirë Endokrinolog , Dietolog dhe Infermierë zhvillojnë trajnime falas pë anëtarët e shoqatës sonë.
6
MATERIALE INFORMUESE FALAS
Revista dhe fletëpalosje falas në lidhje me probleme të ndryshme të diabetit si: dieta, rënia në peshë , vetëkontrolli insulinat etj.
6
ASISTENCË TEKNIKE FALAS
Ju mund të shkëmbeni aparatin tuaj të vjetër pranë nesh. Gjithashtu shoqata ofron asistencë teknike rreth cdo problemi që ju mund të hasni me aparatin tuaj.
Orari Punës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

E Hënë – E Premte (Paradite): 09:00 am – 13:00 pm
E Hënë – E Premte (Pasdite): 17:00 am – 20:00 pm
E Shtunë: Pushim
E Dielë: Pushim
REZERVO TAKIMIN TËND

Error: Contact form not found.

0
Anëtarë
0
Mjekë Endokrinolog
0
Vite eksperiencë
0
Konferenca të mbajtura
Na telefononi 24/7
Ju mund të telefononi gjithmonë kur ju ndodheni pranë një emergjence!
Staf Profesional
Pranë shoqatës tonë gjenden mjekët endokrinolog më të mirë në Shqipëri
Pajisje Moderne
Pranë shoqatës tonë ju do mund të mësoni rreth metodave më inovative të trajtimit të diabetit!
Rezervo Online
Rezervoni takimin tuaj online! Pasi të dërgoni kërkesën tuaj nje pjestar i stafit tona doo ju telefonojë për të konfirmuar takimin!
historia e shoqatës sonë

SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI (ish-Shoqata Diabetike Shqiptare), është një organizatë jo fitimprurëse, me seli në Tiranë, krijuar që në vitin 1991 dhe anëtare e IDF (International Diabetes Federation) që prej atij viti.

1991: Themelohet “Shoqata Diabetike Shqipëtare”
SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI (ish-Shoqata Diabetike Shqiptare), është një organizatë jo fitimprurëse, me seli në Tiranë, krijuar që në vitin 1991 dhe anëtare e IDF (International Diabetes Federation) që prej atij viti.
12 (Demo)
8 (Demo)
2000-2008: Zhvillohen 3 fushata depistimi
Gjatë periudhës 2000-2008 nga Shoqata në bashkëpunim me Shërbimin e Endokrinologjisë janë organizuar tre fushata depistimi dhe disa fushata sensibilizimi lidhur me Diabetin Mellitus. Janë depistuar mbi 7000 persona, të panjohur më parë për Diabet dhe janë organizuar dy fushata sensibilizimi lidhur me faktorët e riskut për Diabet tip 2.
2008: Hapet zyra e “Shoqata e Diabetit në Shqipëri”
Që prej Tetorit 2008, Shoqata ka një zyrë të sajën ku anëtarët e Shoqatës pajisen me karta anëtarësie dhe kryhen aktivitete të ndryshme informuese e edukuese.
11 (Demo)
9 (Demo)
2018: Shoqata më e madhe e diabetit në Shqipëri
Në kuadrin e zgjerimit të aktivitetit të Shoqatës dhe për të ndihmuar sa më tepër personat me diabet për të patur një trajtim sa më të mirë dhe një ndjekje sa më të rregullt, ne jemi përpjekur që anëtarëve të Shoqatës t’u ofrohen çmime të reduktuara për kryerjen e ekzaminimeve laboratorike dhe të procedurave investigative në disa nga laboratoret dhe klinikat private në Tiranë.
Staf i kualifikuar

Pranë Shoqatës së diabetit në Shqipëri gjenden mjekët më të mirë endokrinolog në Shqipëri. Kjo e bën shoqatën tonë më të madhen në vend për të gjithë diabetikët.

flori-toti
Florian Toti
President i Shoqatës
teuta-rrjolli
Teuta Rrjolli
Cardiology
lule-zyko
Lule Zyko
Endokrinolog
male-placeholder
RESHAT KASA
Pacient

Jam anëtar i Shoqatës së Diabetit prej 3 vitesh, gjatë kësaj periudhe jam shumë i kënaqur me shërbimin që marrim dhe me dukimin shëndetësor që në bëhet nga perosneli i shoqatës.

male-placeholder
SHKËLQIM KOKALARI
Pacient

Jam pacient i rregullt i Shoqats dhe jam shume i kenaqur me shërbimin e personeli dhe me blerjen e fishave.

female-placeholder
MERITA DOMI
Paciente

Quhem Merita Domi jam anëtare e Shoqatës së Diabetit prej 3 vitesh. Shërbimi i shoqatës së personelit është i shkëlqyer. Komunikimi korrekt. Edukimi mjekësor për sëmundjen.

male-placeholder
Hysen Spahiu
Pacient

Unë Hysen Spahiu anëtar i Shoqatës po parashtroj si më poshtë mendimin tim për punonjësit e shoqatës. Ju drejtohem kush do që ta lexoj të marrin shëmbull nga punonjësit e Shoqatës së Diabetit në Tiranë, të cilët janë të sjellshëm dhe të mirëpritur për të gjithë ne.

male-placeholder
Pajtim Hoxha
Pacient

Unë Pajtim Hoxha i sëmurë me diabet prej vitesh. Kam ndjerë përmirësim për sëmundjen timë falë edukimit mjekësor, materialeve shkencore dhe shërbimit që marrim në Shoqatë me mikëpritje, përkushtim dhe dashuri.

ju duhet ndihmë?

Shoqata e Diabetit në Shqipëri përbëhet nga nje staf miqësor dhe të gatshëm për të komunikuar me ju në çdo moment.Na pyesni rreth çdo problemi dhe ne do të kemi kënaqësinë ti përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

postimet e  fundit

Na ndiqni për të qëndruar sa më të informuar rreth të rejave më të fundit!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.