Scroll Top
Mjekët tanë
MjekëT Endokrinolog

Pranë Shoqatës së diabetit në Shqipëri gjenden mjekët më të mirë endokrinolog në Shqipëri. Kjo e bën shoqatën tonë më të madhen në vend për të gjithë diabetikët.

flori-toti
Florian Toti
President i Shoqatës
teuta-rrjolli
Teuta Rrjolli
Cardiology
mimoza-dollenga
Mimoza Dollenga
Endokrinolog
lule-zyko
Lule Zyko
Endokrinolog
evis-sinjari
Evis Sinjari
Endokrinolog
Mimoza-Ismaili
Mimoza Ismaili
Endokrinolog
gjinal-gjoncaj
Gjinal Gjoncaj
Endokrinolog
adriana-lapardhaja
Adriana Lapardhaja
Endokrinolog
Shoqata e
diabetit në Shqipëri
Për mjekësinë dhe qeveritë e vendeve të ndryshme, Diabeti duhet të jetë një zile e vazhdueshme alarmi.
Me mijëra janë jetët që humben çdo ditë si pasojë e diabetit të pazbuluar në kohë, të pa trajtuar e ndjekur si duhet, shpesh për shkak të mungesës së informimit të personave me diabet, por edhe si pasojë e mungesës së trajnimit të vetë personelit mjekësor që kujdeset për ta. Diabeti sot nuk është  më vetëm « një krizë shëndeti ».
PROF. FLORIAN TOTI 
President i Shoqatës së Diabetit në Shqipëri
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.