Ju jeni vizitori i :

Reth Nesh

Shoqata e Diabetit në Shqipëri u krijua më…

Shërbimet tona

Njihuni me të gjitha shërbimet që ofron Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Aktivitete të shoqatës

Organizimet më të fundit të shoqatës

Konsulta Falas

Na kontaktoni për të rezervuar vizitën tuaj.

Medikamente Falas

Të gjithë personat me të ardhura të pakta mund të marin medikamentet pranë shoqatës tonë FALAS

Matje e Glicemisë

Ejani pranë ambjenteve të shoqatës tone për të matur Gliceminë FALAS.

Kurse edukimi

Merni pjesë në kurset tona me mjekët më të mirë Endokrinolog , Dietolog dhe infermierë FALAS

Na lejoni të bëjmë një prezantim të shkurtër ..

Disa fjalë rreth nesh

Shoqata e Diabetit në Shqipëri ka si rol kryesor të saj informimin, këshillimin dhe edukimin e personave me diabet dhe familjarëve të tyre. Shoqata në mjediset e saj ofron material informuese për diabetin e sheqerit: shenjat klinike, dietën, mjekimin dhe ndjekjen e diabetit.

Hapat tonë të parë

Historiku ynë

SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI (ish-Shoqata Diabetike Shqiptare), është një organizatë jo fitimprurëse, me seli në Tiranë, krijuar që në vitin 1991 dhe anëtare e IDF (International Diabetes Federation) që prej atij viti.

Mbi 100 Seminare

të zhvilluara

4.750

Anëtarë

Mbi 20 mjek Endokrinolog

punojnë për ju

26 Vite

eksperiencë

Vendi i duhur ku mund të merni dietat tuaja ushqimore

merrni informacionet e fundit pranë nesh

Të jesh diabetik, nuk do të thotë që duhet të heqësh dorë nga të gjitha llojet e ushqimeve për të mbajtur nën kontroll nivelin e sheqerit në gjak.

Rezervo takimin tënd

Rezervoni takimin tuaj pranë shoqatës dhe merrni informacionet me të fundit rreth Diabetit ne Shqiperi dhe botë

Mjekime për Diabetin

Pranë shoqatës tonë ju mund te gjeni mjekimet me cilësore rreth Diabetit

Kurse edukimi

Pjesëmarrje falas në kurse edukimi me mjekët më të njohur endokrinologë

Qëndroni të informuar rreth aktiviteteve të shoqatës.

Lajmet e Fundit