Scroll Top

Vazhdojnë takimet në Bashkitë Kamëz dhe Vorë

274731805_1827874600735883_8130920496855829935_n
?Me vlerësimin e ri bio-psiko-social, personat me aftësi të kufizuara mbështeten financiarisht sipas shkallës së sëmundjes dhe kompleksitetit të saj, gjë e cila përcaktohet nga komisionet e dedikuara. Reforma e mbështetjes për personat me aftësi të kufizuar (PAK) është shtrirë fillimisht në Tiranë dhe tashmë po vazhdon shtrirja graduale në të gjithë Shqipërinë ?
?POR SI PO FUNKSIONON KJO SKEMË? A KA PATUR PAKËNAQËSI GJATË IMPLEMENTIMIT? Ç’MUND TË PËRMIRËSOHET?
?Shoqata e Diabetit në Shqipëri vazhdon takimet me personat me aftësi të kufizuara dhe ndihmësit personalë, me qëllim identifikimin e problematikave të hasura gjatë rivlerësimit të aftësisë së kufizuar.
? Takimet me komunitetet për të njohur problematikat e implementimit të reformës së re të aftësisë së kufizuar zhvillohen nga Shoqata e Diabetit në Shqipëri në kuadër të projektit “Aftësimi i komuniteteve dhe grupeve të cënueshme për të njohur dhe përdorur shërbimet vendore” në Bashkitë Kamëz dhe Vorë me mbështetjen financiare të Leviz Albania një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.