Ju jeni vizitori numër:

Trajnimi me mjeket e familjes (Demo)

foto1 (Demo)

Nga aktivitetet e Shoqates gjate muajit qershor. Ne keto aktivitete ishte piksynim trajnimi i mjekeve dhe infermiereve te familjes, ne qytetet te ndryshme te Republikes se Shqiperise. Trajnimi pati piksynim te rejat e fundit te semundjes se Diabetit Mellitus, si dhe menyrat e parandalimti te tij, ne grupmoshat e ndryshme te popullsise.
Ne korrik objektiv i Shoqates do te jene aktivitetet edukuese me pacientet.
 
 

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.