Scroll Top

Shëndeti në duar të sigurta!

featur

Eurofarma T&Q Tolica, prej tri dekadash në treg, ka përvojën e njohjes,përzgjedhjes, orientimit dhe garantimit të cilësisë së prodhimeve të fundit të farmaceutikës botërore me ndikim serioz në shëndetin e gjithsecilit. Ka furnizuar me barna të cilësisë së lartë tregun shqiptar gjatë periudhës së tranzicionit dhe në vazhdim. Me një gamë të gjerë artikujsh farmaceutik si: antibiotikë, produkte ekzaminimesh, preparate okulistike, preparate dermatologjike, vaksina dhe teste të ndryshme (shtatëzanie, droge,
ovulimi, etj), si një formë e mirë bashkëpunimi me kompanitë më të mira farmaceutike në Greqi, Spanjë, Zvicër dhe Maqedoni.

ARICHOL 200K prodhuar nga firma Greke Epsilon Health
• Suplement ushqimor me ekstrakte të fasuleve të thata. Përdoret për të parandaluar dhe trajtuar mbipeshën dhe obezitetin si dhe mbajtjen e një peshe normale.
• Autoritetet shëndetësore e permendin shëndoshjen si një nga problemet shëndetësore të kohës, që mund të jetë një kërcënim i drejtpërdrejt për shëndetin, si dhe rezikun e shumë problemeve të tjera të rënda kronike dhe degjenerative, duke përfshirë diabetin e tipit 2, e sëmundje të tjera ku 85% të rasteve të diabetit të tipit 2 janë të lidhura me mbipeshën.
Ndaj duke ju referuar studimeve dhe nevojave të kohës ne menduam për futjen e këtij suplementi ushqimor që në kombinim me një diete ushqimore të ekuilibruar dhe ushtrime fizike të ndihmojmë popullatën në uljen e peshës. Ky supplement është i patentuar dhe unik i pasuruar me glikoproteina të cilat ndalojnë përthithjen e karbohidrateve komplekse
duke frenuar metabolizmin e tyre në zorrë nëpërmjet një mekanizmi të thjeshtë:

 1. Duke zvogëluar marjen e kalorive nga ushqimi.
 2. Duke ndikuar pozitivisht në metabolizmin e karbohidrateve (glukozës).
 3. Duke zvogëluar sekretimin e hormonit të ghreilin-ës (që shpesh quhet hunger hormone) që ndodhet në traktin gastrointestinal e cila nxit kohëzgjatjen dhe qëndrueshmërin.
  • Përdorimi i këtij suplementi në organizmin e njeriut nuk shkakton efekte farmakologjike imunologjike ose metabolike. Nuk vepron në sistemin nervor qëndror. Veprimi i tij është në vaësi të dozës.
  • Përdorimi:
  ✓ 1-2 tableta dy herë në ditë 15 minuta para ushqimit.
  ✓ Doza maksimale jo më shumë se 4 tableta në ditë.

SILBEN NANO REPAIR prodhuar nga firma Greke Epsilon Health
❑ Eshte nje spray sherues:
❑ Avantazhet e Silben Nano Repair jane:
➢ sherues & mbrojte efektive per plagen
➢ e lehte ne perdorim
➢ siguri e dokumentuar
➢ restaurim i shpejte i plages dhe parandalim i metejshem nga infeksionet ose cicatricet.
❑ Silben Nano eshte nje produkt i testuar klinikisht dhe ka pajtueshmeri te shkelqyer me lekuren. E
dokumentuar me nje mekanizem qe vepron ne siperfaqen e plages pa u perthithur.
❑ Indikohet ne te gjitha llojet e plageve te infektuara:
➢ ulceracionet kronike te lekures
➢ kemben ulceroze
➢ kemben diabetike
➢ ne plaget nga djegjet me infeksion
➢ ne herpes dhe lezione te lekures
➢ ne prerjet kirurgjikale
➢ ne plaget e vogla te shkaktuara (prerjet)
❑ Perberesite e Silben Nano si mikrosilver BG, kaolin, niseshte, acid hyaluronik dhe vitamina E sigurojne kontrollin, hidratimin si dhe mbrojten e plageve. Eshte formule e patentuar. Pastertia e larte e argjendit e ben nje produkt unik ne perdorim.
❑ Menyra e verprimit eshte:
➢ rregullim i mikroklimes se plages
➢ kontrolli infkesionit
➢ persmison dukshem hidratimit
➢ parandalon infeksionin duke kontrolluar procesin microbial.
➢ sheron shpejt plagen
❑ Perdorimi:
➢ e lehte ne perdorim
➢ formule inovative
➢ mban stabel siperfaqen e plages
➢ nuk shperndahet
➢ nuk le njolle
➢ 1 deri ne 2 aplikime
➢ duhet tundur perpara aplikimit.

Revista-Diabetit-pdf

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.