Ju jeni vizitori numër:

Seanca Trajnimi me Mjeket e Familjes per Riskun Kardiovaskular te te Semuret Diabetike (Demo)

24251834_10213022569391937_2052891087_n (Demo)

Gjatë muajve Tetor dhe Nëntor, Shoqata e Diabetit zhvilloi seanca trajnimi me mjekët e familjes në Tiranë dhe rrethe të ndryshme, për Riskun Kardiovaskular te të sëmuret diabetikë.
Fotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata Diabetit

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.