Scroll Top

Pas fëmijëve që vuajnë nga sëmundja e diabetit dhe që prej 2018 rimbursuam fishat për matjen e glicemisë deri ne 18 vjeç, me Vendimin e Qeverisë sot, edhe të rinjtë deri në 25 vjeç do të përfitojnë fishat e diabetit falas Shoqata e Diabetit në Shqipëri.

foto rimbursimi (Demo)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.