Scroll Top

Listat e pjesemarresve ne trajnimet e organizuara nga shoqata ne muajt mars-prill 2018

31381157_775004859356201_51410425092886957_n (Demo)

Gjate muajve mars-prill 2018 Shoqata e Diabetit ka organizuar trajnime me mjeket e familjes dhe infermieret. Listat e pjesemarrsve jane derguar ne QKEV, sipas datave:
Lista e mjekeve te familjes dhe infermiereve ne seminarin e organizuar ne Tirane, me date 21 Mars 2018, te Hotel Victoria, me teme “Problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me Diabet Mellitus”.
Lista e farmacisteve ne seminarin e organizuar ne Gjirokaster, me date 23 Mars 2018, te Hotel Çajupi, me teme “Diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i Diabetit Mellitus”.
Lista e farmacisteve ne seminarin e organizuar ne Vlore, me date 04 Prill 2018, te Hotel Pavaresia, me teme “Diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i Diabetit Mellitus”.
Lista e mjekeve te familjes ne seminarin e organizuar ne Lac, date 18 Prill 2018 te Poliklinika e qytetit, me teme “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”.
Lista e mjekeve te familjes ne seminarin e organizuar ne Korçe, date 25 Prill 2018 te Poliklinika e qytetit, me teme “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”.
 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.