Scroll Top

Lista e trajnimeve te organizuara gjate muajit Maj 2018

32074760_781587725364581_3491755978687250432_n (Demo)

Gjatë muajit Maj 2018, Shoqata e Diabetit të Shqipërisë organizoi aktivitete trajnimi me mjekun e familjes dhe infermierët. Listat e pjesëmarrësve jane dërguara në QKEV, sipas datave te trajnimit:
Kamez, date 04.05.2018
Kamez, date 09.05.2018
Shkoder, date 25.05.2018
Mamurras, date 11.05.2018
 
 
 
 
 
 
 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.