Scroll Top

Konsulta falas per syte

PER FACEBOOK PROGRAMI RETINOPATIA (Demo)
JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR?
A DONI TE DINI NESE DIABETI JU KA DEMTUAR SYTE?
SHOQATA E DIABETIT NE SHQIPERI DO TE FILLOJE SE SHPEJTI NJE FUSHATE DEPISTIMI PER ZBULIMIN E HERSHEM TE RETINOPATISE DIABETIKE.
NESE JENI I INTERESUAR DHE DONI TE KONSULTOHENI FALAS, JU LUTEMI NA KONTAKTONI NE NR. TELEFONI 044 804342, NA DERGONI MESAZH NE FACEBOOK OSE INSTRAGRAM.  JU MIREPRESIM

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.