Scroll Top

Depistime te popullsise ne qytete te ndryshme

14302762_10209277354588801_303256705_n (Demo)

Në vazhdën e traditës disa vjeçare, u kryen depistime dhe sensibilizim i popullatës lidhur me Diabetin në  qytete të ndryshme të Shqipërisë, si në Lushnjë, Lezhë, Elbasan, Laç, Fier, Durrës, Shkodër.
Fotografia e Shoqata Diabetit
Fotografia e Shoqata Diabetit
Fotografia e Shoqata Diabetit
Fotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata Diabetit

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.