Scroll Top

Botimi i Volumit të I-rë të Revistës Shkencore "Diabet, Metabolizëm, Nutricion"

36578848_818247675031919_7872715477800189952_n (Demo)

U lancua gjate Konferences Shkencore diten e shtune dhe numri i pare i Revistes Shkencore “Diabet, Metabolizem, Nutricion”. U permbush keshtu objektivi 5-vjecar qe shoqata i kishte vene detyre vetes. Shihemi ne botime te tjera. Gjithashtu presim dhe bashkepunimin e mjekeve specialiste per t’i pasqyruar artikujt e tyre ne volumet e tjera.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.