Scroll Top

1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje

diabi (Demo)

1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje. Shifra mjaft shqetesuese të cilat me anë të nje kontrolli periodik pranë shoqatës tonë mund tju bëjnë të jeni meë të sigurt dhe të shëndetshëm.
Për të shkarkuar fletë palosjen klikoni këtu  1 në 2

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.