Scroll Top
Our Services
Clear Filters
Treatment of osteoarthritis (Demo)
Intravenous laser irradiation of blood (Demo)
Genetic engineering biological therapy (Demo)
Physical therapy, reflexology, massage (Demo)
Treatment of osteochondrosis (Demo)
Treatment of rheumatoid arthritis (Demo)
Diagnosis of autoimmune diseases (Demo)
Uzi joints and internal organs (Demo)
male-placeholder
RESHAT KASA
Pacient

Jam anëtar i Shoqatës së Diabetit prej 3 vitesh, gjatë kësaj periudhe jam shumë i kënaqur me shërbimin që marrim dhe me dukimin shëndetësor që në bëhet nga perosneli i shoqatës.

male-placeholder
SHKËLQIM KOKALARI
Pacient

Jam pacient i rregullt i Shoqats dhe jam shume i kenaqur me shërbimin e personeli dhe me blerjen e fishave.

female-placeholder
MERITA DOMI
Paciente

Quhem Merita Domi jam anëtare e Shoqatës së Diabetit prej 3 vitesh. Shërbimi i shoqatës së personelit është i shkëlqyer. Komunikimi korrekt. Edukimi mjekësor për sëmundjen.

male-placeholder
Hysen Spahiu
Pacient

Unë Hysen Spahiu anëtar i Shoqatës po parashtroj si më poshtë mendimin tim për punonjësit e shoqatës. Ju drejtohem kush do që ta lexoj të marrin shëmbull nga punonjësit e Shoqatës së Diabetit në Tiranë, të cilët janë të sjellshëm dhe të mirëpritur për të gjithë ne.

male-placeholder
Pajtim Hoxha
Pacient

Unë Pajtim Hoxha i sëmurë me diabet prej vitesh. Kam ndjerë përmirësim për sëmundjen timë falë edukimit mjekësor, materialeve shkencore dhe shërbimit që marrim në Shoqatë me mikëpritje, përkushtim dhe dashuri.

BOOK AN APPOINTMENT

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.