Ju jeni vizitori numër:

Workshop ne Shkoder (Demo)

33622131_789290254594328_5537522543281307648_n (Demo)

Njoftim i Shoqatës së Diabetit në Shqipëri, se më datë 25 Maj 2018, pranë Zyrës së Drejtorisë së Shëndetit Publik në Shkodër, ora 11.30 , zhvillohet workshop-i, me temë:“ DIABETI MELLITUS TIP 1 DHE DIABETI GESTACIONAL”, me mjekë familje,pediatër dhe obstetër të konsultorit të gruas. Aktiviteti eshte i akredituar nga QKEV-ja me 3 ECTS.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.