Ju jeni vizitori numër:

Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017 (Demo)

hile (Demo)

Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”
TIRANE MJEKU I FAMILJES DT 05.10.2017 (2)
TIRANE MJEKU I FAMILJES DT.06.10.2017,
Aktiviteti i zhvilluar ne Shkoder me daten 27.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.
SHKODER MJEKU I FAMILJES DT.27.10.2017 (2)
Aktiviteti i zhvilluar ne Elbasan me daten 31 .10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.
ELBASAN, MJEKU I FAMILJES DT. 31.10.2017
Aktiviteti i zhvilluar ne Fier me daten 01 .11.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”. Ju bej me dije se kreditet e fituara per ju mjeket e Fierit jane 3, pasi jemi penalizuar nga QKEV me raportin e monitorimit.
MJEKU I FAMILJES FIER 01.11.2017 (2)
Aktiviteti i zhvilluar ne Lushnje me daten 03 .11.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.
MJEKU I FAMILJES LUSHNJE 03.11.2017 (3)

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.