Posts

Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017

/
Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me…

Aktiviteti I Shoqates se Diabetit ne EASD, Lisbone 2017

/
Nga DESG/PCDE simpozium i zhvilluar dje para kongresit te EASD.…