Posts

Lista e pjesemarresve te aktiviteteve trajnuese te Tiranes gjate muajit MAJ-QERSHOR 2019

/
TIRANE DIABET 1&GEST, DATE 19.06.2019-converted (2) TIRANE…

Aktivitetet trajnuese te zhvilluara gjate muajit nentor-dhjetor 2018

/
Shoqata e Diabetit gjate muajve Nentor-Dhjetor 2018 ka zhvilluara…

Workshop ne Shkoder

/
Njoftim i Shoqatës së Diabetit në Shqipëri, se më datë…

Momente nga trajnimet e organizuara me mjekun e familjes dhe infermieret

/
Momente nga aktivitetet e organizuara nga Shoqata e Diabetit…

Takim i organizuar me pacientet per te drejtat e tyre ligjore

/
Nje takim i organizuar ne Shoqaten e Diabetit me pacientet, per…

Lista e Pjesemarrjes në Workshoop

/
Shoqata e Diabetit zhvilloi ne datën 24 Nentor 2017 Woorkshop…

Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017

/
Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me…