Trajnimi me mjeket e familjes

Nga aktivitetet e Shoqates gjate muajit qershor. Ne keto aktivitete ishte piksynim trajnimi i mjekeve dhe infermiereve te familjes, ne qytetet te ndryshme te Republikes se Shqiperise. Trajnimi pati piksynim te rejat e fundit te semundjes se Diabetit Mellitus, si dhe menyrat e parandalimti te tij, ne grupmoshat e ndryshme te popullsise.

Ne korrik objektiv i Shoqates do te jene aktivitetet edukuese me pacientet.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *