Seanca Trajnimi me Mjeket e Familjes per Riskun Kardiovaskular te te Semuret Diabetike

Gjatë muajve Tetor dhe Nëntor, Shoqata e Diabetit zhvilloi seanca trajnimi me mjekët e familjes në Tiranë dhe rrethe të ndryshme, për Riskun Kardiovaskular te të sëmuret diabetikë.

Fotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata Diabetit

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *