Lista e Pjesemarrjes në Workshoop

Shoqata e Diabetit zhvilloi ne datën 24 Nentor 2017 Woorkshop me Teme “Dibateti tip 1 dhe diabeti ne Shtatzani”, me pjesemarjen e mjekeve gjinekologe, pediater si dhe infermiere.

 

LISTA E PJESEMARRESVE WORKSHOP 24.11.2017 (5)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *