Aktivitete trajnuese te organizuar gjate muajve qershor-korrik 2018

Jane derguar ne QKEV listat e mjekeve pjesemarres ne trajnimet e organizuara nga Shoqata e Diabetit gjate muajve qershor-korrik 2018, kryesisht ne :

Tirane, date 14.06.2018, tema “Faktoret e riskut kardiovaskular te te semuret diabetike”.

Tirane, date 19.06.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Lezhe, date 20.06.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Pogradec, date 12.07.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Elbasan, date 13.07.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Berat, date 16.07.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Vlore, date 19.07.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

Durres, date 30.07.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”.

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *