Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017

Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”

TIRANE MJEKU I FAMILJES DT 05.10.2017 (2)

TIRANE MJEKU I FAMILJES DT.06.10.2017,

Aktiviteti i zhvilluar ne Shkoder me daten 27.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.

SHKODER MJEKU I FAMILJES DT.27.10.2017 (2)

Aktiviteti i zhvilluar ne Elbasan me daten 31 .10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.

ELBASAN, MJEKU I FAMILJES DT. 31.10.2017

Aktiviteti i zhvilluar ne Fier me daten 01 .11.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”. Ju bej me dije se kreditet e fituara per ju mjeket e Fierit jane 3, pasi jemi penalizuar nga QKEV me raportin e monitorimit.

MJEKU I FAMILJES FIER 01.11.2017 (2)

Aktiviteti i zhvilluar ne Lushnje me daten 03 .11.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus”.

MJEKU I FAMILJES LUSHNJE 03.11.2017 (3)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *