Ju jeni vizitori i :

Shërbimet tona

Ejani pranë shoqatës tonë për tu informuar rreth Diabetit , masni Gliceminë , zgjidhni aparatin tuaj për matjen e saj dhe një mori shërbimesh që mund ti gjeni vetëm pranë shoqatës tonë

Shërbimet tona

Rezervoni një takim pranë shoqatës tonë

Shoqata e Diabetit në Shqipëri organizon

Kurse të veçanta –
me fëmijë dhe adoleshentë

Fëmijët dhe adoleshentet përthithin më mirë informacionit.
Le të edukojmë fëmijët sot që të kenë një të ardhme më të shëndetshme

Në Shoqatën e Diabetit në Shqipëri

Ofrojnë kurse falas

Mjekët më të mirë Endokrinolog , Dietolog dhe Infermierë. Rezervoni takimin tuaj me ta për te kryer kontrollin falas ose për të marrë informacionet më të fundit rreth diabetit në Shqipëri dhe Botë

  • • APARATE DHE DITAR GLICEMIE FALAS
  • • MATJE FALAS E GLICEMISE NE AMBIENTET E SHOQATE
  • • MEDIKAMENTE FALAS PER PERSONAT ME TE ARDHURA TE PAKTA.
  • • CMIME ME TE LIRA (ZBRITJE NGA 25-50 %) NE KRYERJEN E ANALIZAVE NE DISA LABORATORE NE TIRANE.
  • • MATERIALE FALAS ( REVISTA , FLETEPALOSJE) NE LIDHJE ME PROBLEME TE NDRYSHME TE DIABETIT SI : DIETA, RENIA NE PESHE, VETEKONTROLLI, INSULINAT E MJEKIME TE REJA ETJ.

A e dini se ?

Një dietë e balancuar (më pak yndyrë dhe sheqer, më shumë fruta dhe perime), kontrolli i peshës, jo duhan, ushtrime fizike. Ecja gjysmë ore në ditë në gjashtë ditë të javës, zvogëlon rritjen e diabetit dhe vdekjen në 45 %

A e dini se ?

Ekziston një lidhje e ngushtë funksionale ndërmjet sistemit endokrin dhe atij nervor. Qetësia shpirtërore dhe emocionale stabilizon gliceminë dhe lehtëson kontrollin e diabetit

  • • SHKEMBIM APARATI FALAS, NDERRIM BATERISH, ASISTENCE.
  • • PJESEMARRJE FALAS NE KURSE EDUKIMI ME MJEKE ENDOKRINOLOGE, DIETOLOGE DHE INFERMIERE PER PROBLEME TE NDRYSHME TE DIABETIT.
  • • KURSE TE VECANTA PER MJEKIMIN E DIABETIT NE FEMIJE DHE ADOLESHENTE