Depistime te popullsise ne qytete te ndryshme

Në vazhdën e traditës disa vjeçare, u kryen depistime dhe sensibilizim i popullatës lidhur me Diabetin në  qytete të ndryshme të Shqipërisë, si në Lushnjë, Lezhë, Elbasan, Laç, Fier, Durrës, Shkodër.

Fotografia e Shoqata Diabetit

Fotografia e Shoqata Diabetit

Fotografia e Shoqata Diabetit

Fotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata Diabetit

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *