Ne 14 Nentor ne Diten Boterore te Diabetit u zhvilluan ne sheshin Skenderbej u zhvillua aktiviteti i Dites Boterore te Diabetit per sensibilizimin e popullsise ,me nxenesit e shkollave te mesme te Tiranes , si dhe u organizua dhe fushate depistimi per qytetaret e Tiranes , ne Pedonale.

Fotografia e Shoqata Diabetit

Fotografia e Shoqata Diabetit

Fotografia e Shoqata DiabetitFotografia e Shoqata Diabetit

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *