About (Demo)

[av_layout_row border=” min_height=’500px’ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=”]
[av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’80px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’25’ heading=’Misionit të Shoqatës’ color=’custom-color-heading’ style=’blockquote modern-quote’ custom_font=’#ffffff’ size=’34’ subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Një përshkrim i shkurtër rreth
[/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
Shoqata e Diabetit në Shqipëri ka si rol kryesor të saj informimin, këshillimin dhe edukimin e personave me diabet dhe familjarëve të tyre. Shoqata në mjediset e saj ofron materiale informuese për diabetin e sheqerit: shenjat klinike, dietën, mjekimin dhe ndjekjen e diabetit.
[/av_textblock]
[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’80px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=’https://www.diabeti-albania.org/wp-content/uploads/2016/07/about.jpg’ attachment=’1189′ attachment_size=’full’ background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[/av_cell_one_half]
[/av_layout_row]
[av_layout_row border=” min_height=’0′ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=”]
[av_cell_one_fourth vertical_align=’middle’ padding=’80px,50px,80px,50px’ background_color=’#2388c2′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[av_animated_numbers number=’Mbi 300 Konferenca ‘ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=’34’ font_size_description=’20’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
te zhvilluara
[/av_animated_numbers]
[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’middle’ padding=’80px,50px,80px,50px’ background_color=’#379cd6′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[av_animated_numbers number=’4750′ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=’34’ font_size_description=’20’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
Anëtarë
[/av_animated_numbers]
[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’middle’ padding=’80px,50px,80px,50px’ background_color=’#5fb4e4′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[av_animated_numbers number=’Mbi 20 Doktorë’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=’34’ font_size_description=’20’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
punojnë për ju
[/av_animated_numbers]
[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’middle’ padding=’80px,50px,80px,50px’ background_color=’#80c7ef’ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[av_animated_numbers number=’26 Vite’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=’34’ font_size_description=’20’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
eksperiencë
[/av_animated_numbers]
[/av_cell_one_fourth]
[/av_layout_row]
[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’huge’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’bottom-to-top’]
[av_heading heading=’Historiku i shoqatës’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote’ size=’34’ subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ padding=’20’ color=” custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
Njihuni me historikun e shoqatës tonë
[/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Shoqata e Diabetit në Shqipëri është e regjistruar pranë Gjykatës së shkallës së parë  të rrethit Tiranë, me Nr. Vendimi 1162, datë 29.10.2004 dhe 1162/1, datë 11.05.2010, si dhe është e regjistuar pranë DPPT në Tiranë me  Nr. NIPT L02402453F.
Gjatë periudhës 2000-2008 nga Shoqata në bashkëpunim me Shërbimin e Endokrinologjisë janë organizuar tre fushata depistimi dhe disa fushata sensibilizimi lidhur me Diabetin Mellitus. Janë depistuar mbi 7000 persona, të panjohur më parë për Diabet dhe janë organizuar dy fushata sensibilizimi lidhur me faktorët e riskut për Diabet tip 2.
[/av_textblock]
[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’bottom-to-top’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Që prej Tetorit 2008, Shoqata ka një zyrë të sajën ku anëtarët e Shoqatës pajisen me karta anëtarësie dhe kryhen aktivitete të ndryshme informuese e edukuese.
Në kuadrin e zgjerimit të aktivitetit të Shoqatës dhe për të ndihmuar sa më tepër personat me diabet për të patur një trajtim sa më të mirë dhe një ndjekje sa më të rregullt, ne jemi përpjekur që anëtarëve të Shoqatës t’u ofrohen çmime të reduktuara për kryerjen e ekzaminimeve laboratorike dhe të procedurave investigative në disa nga laboratoret dhe klinikat private në Tiranë.
SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI ka siguruar një sasi fijesh dhe aparatesh për matjen e glicemisë, si dhe medikamente e insuline, që shpërndahen falas për anëtarët e Shoqatës.
[/av_textblock]
[/av_one_half]
[/av_section]
[av_layout_row border=” min_height=’500px’ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=”]
[av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=’https://www.diabeti-albania.org/wp-content/uploads/2016/07/jetonimediabetin.jpg’ attachment=’1238′ attachment_size=’full’ background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’80px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’25’ heading=’Jetoni me diabetin ?’ color=’custom-color-heading’ style=’blockquote modern-quote’ custom_font=’#ffffff’ size=’34’ subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Bëhuni pjesë e shoqatës tonë
[/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
Në këtë Shoqatë bëjnë pjesë personat me diabet, familjarët e diabetikëve, personeli mjekësor (mjekë, infermiere, dietologe) që merren drejtpërdrejt dhe kujdesen çdo ditë për personat me diabet, si dhe çdo person tjetër që dëshiron të bëjë pjesë dhe të kontribuojë në mbarëvajtjen dhe fuqizimin e kësaj Shoqate.
[/av_textblock]
[/av_cell_one_half][/av_layout_row][av_layout_row border=” min_height=’500px’ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=”]
[av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’80px’ padding_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’25’ heading=’Shoqata me më shumë eksperiencë në Shqipëri’ color=” style=’blockquote modern-quote’ custom_font=” size=’34’ subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Shoqata e Diabetit në Shqipëri
[/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
?  SHOQATA E DIABETIT NË SHQIPËRI (ish-Shoqata Diabetike Shqiptare), është një organizatë jo fitimprurëse, me seli në Tiranë, krijuar që në vitin 1991 dhe anëtare e IDF (International Diabetes Federation) që prej atij viti.
[/av_textblock]
[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=’https://www.diabeti-albania.org/wp-content/uploads/2016/07/shoqata.jpg’ attachment=’1239′ attachment_size=’full’ background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[/av_cell_one_half][/av_layout_row][av_layout_row border=” min_height=’500px’ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=”]
[av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=’http://test.kriesi.at/enfold-medical/wp-content/uploads/sites/22/2016/07/medical-report-m-845×684.jpg’ attachment=’986′ attachment_size=’gallery’ background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]
[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align=’middle’ padding=’80px’ padding_sync=’true’ background_color=’#22689e’ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]
[av_heading tag=’h3′ padding=’25’ heading=’Shoqata më e madhe e Diabetikëve në Shqipëri’ color=’custom-color-heading’ style=’blockquote modern-quote’ custom_font=’#ffffff’ size=’34’ subheading_active=’subheading_above’ subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”]
Shoqata e Diabetit në Shqipëri
[/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
Shoqata e Diabetit aktualisht numeron mbi 4750 anëtarë, me degë të saj në Tiranë, Krujë, Berat, Fier, Laç, Lezhë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Korçë, Kavajë, Pogradec, Lushnjë dhe shpresojmë që së shpejti do të happen degë të saj edhe në Gjirokastër, Peshkopi e Vlorë.
[/av_textblock]
[/av_cell_one_half]
[/av_layout_row]

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.