WORKSHOP “DIABETI TIP 1& GESTACIONAL”

Kalendari i Aktiviteteve Trajnuese per Muajin Korrik 2018. Tema “Diabeti tip 1 & Gestacional”. Aktivitet i akredituar nga QKEV me 3 Kredite (ECTS). Aktivitetet zhvillohen si me poshte vijon:
 
Date 12 Korrik, ora 13.30, Salla e DSHP POGRADEC
 
Date 13 Korrik, ora 13.30, Salla e Poliklinikes ELBASAN
 
Date 16 Korrik, ora 13.30, Salla e Telemjekesise BERAT
 
Date 19 Korrik, ora 13.30, Salla e Telemjekesise VLORE
 
Date 30 Korrik, ora 13.30, Salla e Telemjekesise DURRES
 
Ne aktivitet marrin pjese mjek te pergjithshem, mjek familje, pediater dhe gjinekologe. JU MIREPRESIM!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *