Pas fëmijëve që vuajnë nga sëmundja e diabetit dhe që prej 2018 rimbursuam fishat për matjen e glicemisë deri ne 18 vjeç, me Vendimin e Qeverisë sot, edhe të rinjtë deri në 25 vjeç do të përfitojnë fishat e diabetit falas Shoqata e Diabetit në Shqipëri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *