Video nga workshop në Tiranë

/
          …

Workshop ne Shkoder

/
Njoftim i Shoqatës së Diabetit në Shqipëri, se më datë…

Momente nga trajnimet e organizuara me mjekun e familjes dhe infermieret

/
Momente nga aktivitetet e organizuara nga Shoqata e Diabetit…

Listat e pjesemarresve ne trajnimet e organizuara nga shoqata ne muajt mars-prill 2018

/
Gjate muajve mars-prill 2018 Shoqata e Diabetit ka organizuar…

Trajnim me mjekët e familjes

/
Ju njoftojmë se ditën e mërkurë, datë 21.03.2018 në Tiranë,…