Aktivitetet trajnuese te zhvilluara gjate muajit nentor-dhjetor 2018

/
Shoqata e Diabetit gjate muajve Nentor-Dhjetor 2018 ka zhvilluara…

Konsulta falas per syte

/
JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR? A DONI…

Aktivitete trajnuese te organizuar gjate muajve qershor-korrik 2018

/
Jane derguar ne QKEV listat e mjekeve pjesemarres ne trajnimet…

Nenshkrimi i Marreveshjes se Bashkepunimit

/
Eshtë realizuar nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit…

Lista e trajnimeve te organizuara gjate muajit Maj 2018

/
Gjatë muajit Maj 2018, Shoqata e Diabetit të Shqipërisë organizoi…

WORKSHOP "DIABETI TIP 1& GESTACIONAL"

/
Kalendari i Aktiviteteve Trajnuese per Muajin Korrik 2018.…