Konsulta falas per syte

JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR?
A DONI TE DINI NESE DIABETI JU KA DEMTUAR SYTE?
SHOQATA E DIABETIT NE SHQIPERI DO TE FILLOJE SE SHPEJTI NJE FUSHATE DEPISTIMI PER ZBULIMIN E HERSHEM TE RETINOPATISE DIABETIKE.
NESE JENI I INTERESUAR DHE DONI TE KONSULTOHENI FALAS, JU LUTEMI NA KONTAKTONI NE NR. TELEFONI 044 804342, NA DERGONI MESAZH NE FACEBOOK OSE INSTRAGRAM.  JU MIREPRESIM
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *