IDF Europe Regional Council

/
Gjate datave 23-25 Nentor 2018 Shoqata e Diabetit ishte organizatore…

Aktivitetet trajnuese te zhvilluara gjate muajit nentor-dhjetor 2018

/
Shoqata e Diabetit gjate muajve Nentor-Dhjetor 2018 ka zhvilluara…

Konsulta falas per syte

/
JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR? A DONI…

Aktivitete trajnuese te organizuar gjate muajve qershor-korrik 2018

/
Jane derguar ne QKEV listat e mjekeve pjesemarres ne trajnimet…