IDF Europe Regional Council

Gjate datave 23-25 Nentor 2018 Shoqata e Diabetit ishte organizatore dhe mikpritese e shoqatave nderkombetare nga 47 vendet e Rajonit, te cilat zhvilluan IDF Europe Regional Council ne Hotel Tirana International. Ne kete aktivitet nderuan me pjesemarrjen dhe pershendetjen e tyre dhe personalitetet e larta te vendit tona si zv.Kryeministre zj. Senida Mesi dhe zv.Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Prof. Mira Rakacolli.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *