Momente nga trajnimet e organizuara me mjekun e familjes dhe infermieret

/
Momente nga aktivitetet e organizuara nga Shoqata e Diabetit…

Listat e pjesemarresve ne trajnimet e organizuara nga shoqata ne muajt mars-prill 2018

/
Gjate muajve mars-prill 2018 Shoqata e Diabetit ka organizuar…

Trajnim me mjekët e familjes

/
Ju njoftojmë se ditën e mërkurë, datë 21.03.2018 në Tiranë,…

Lista e Pjesemarresve ne Trajnimet e Muajit Dhjetor per Riskun KV.

/
Shoqata e Diabetit zhvilloi gjate muajit dhjetor 2017 seancat…

Lista e Pjesemarrjes në Workshoop

/
Shoqata e Diabetit zhvilloi ne datën 24 Nentor 2017 Woorkshop…

Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017

/
Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me…

Seanca Trajnimi me Mjeket e Familjes per Riskun Kardiovaskular te te Semuret Diabetike

/
Gjatë muajve Tetor dhe Nëntor, Shoqata e Diabetit zhvilloi…

Konferenca Kombetare "Diabeti & Metabolizem, Te reja 2017"

/
Konferenca Kombetare me teme: "Diabeti & Metabolizem- Te…

Aktivitete trajnimi me mjeket e familjes gjate muajit Qershor 2017

/
Lista e pjesemarresve ne seminaret trajnuese me mjeket e familjes…

Aktivitet trajnues me mjekun e familjes ne muajt prill-maj 2017

/
Listat e pjesemarresve ne aktivitetet trajnuese te organizuara…