Botimi i Volumit të I-rë të Revistës Shkencore "Diabet, Metabolizëm, Nutricion"

/
U lancua gjate Konferences Shkencore diten e shtune dhe numri…

Revista Nëntor-Dhjetor 2013

/
Revista Nëntor-Dhjetor 2013 :  Për të shkarkuar klikoni…

Revista Maj-Qershor 2015

/
Revista Maj-Qershor 2015 :  Për të shkarkuar Revista Maj-Qershor…

Revista Prill-Maj 2012

/
Revista Prill-Maj 2012. Për të shkarkuar revisten klikoni : Revista…

Revista Nëntor - Dhjetor 2011

/
Revista Nëntor-Dhjeto 2011. Për të shkarkuar revisten klikoni…

Revista Prill-Maj 2009

/
Revista Prill-Maj 2009. Për të shkarkuar revisten klikoni : Revista…

Revista Nëntor-Dhjetor 2014

/
Revista Nëntor-Dhjetor 2014   Revista Nëntor - Dhjetor 2…

Revista Maj-Qershor 2014

/
Revista Maj-Qershor 2014    Revista Maj-Qershor 2014