Botimi i Volumit të I-rë të Revistës Shkencore "Diabet, Metabolizëm, Nutricion"

/
U lancua gjate Konferences Shkencore diten e shtune dhe numri…

Revista Nëntor-Dhjetor 2013

/
Revista Nëntor-Dhjetor 2013 :  Për të shkarkuar klikoni…

1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje

/
1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje.…

5 Shtetet më të populluara në botë. Zbuloni vëndin që ze diabeti

/
Në një krahasim të bërë të numrit të personave te prekur…

Diabeti nuk duhet nënvlerësuar. 1 milion këmbë të prera në vit

/
Diabeti nuk duhet nënvlerësuar. 1 milion këmbë të prera…

Revista Maj-Qershor 2015

/
Revista Maj-Qershor 2015 :  Për të shkarkuar Revista Maj-Qershor…

Revista Prill-Maj 2012

/
Revista Prill-Maj 2012. Për të shkarkuar revisten klikoni : Revista…