Search Results

rrethi (Demo)
(Demo)

Ne 14 Nentor ne Diten Boterore te Diabetit u zhvilluan ne sheshin Skenderbej u zhvillua aktiviteti i Dites Boterore te Diabetit…

takim me te rinjte (Demo)
Edukimi i pacienteve (Demo)

Shoqata organizon takime me pacientet e grupmoshave te ndryshme, per edukimin, trajtimin, kujdesin, si dhe menyren e perdorimit te insulines…