Takim i organizuar me pacientet per te drejtat e tyre ligjore

/
Nje takim i organizuar ne Shoqaten e Diabetit me pacientet, per…
/
Ne 14 Nentor ne Diten Boterore te Diabetit u zhvilluan ne sheshin…

Depistime te popullsise ne qytete te ndryshme

/
Në vazhdën e traditës disa vjeçare, u kryen depistime dhe…

Depistime te kryera nga Shoqata

/
Ne Kuader te muajit te diabetit Shoqata organizon depistime te…

Edukimi i pacienteve

/
Shoqata organizon takime me pacientet e grupmoshave te ndryshme,…