Konsulta falas per syte

/
JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR? A DONI…

Nenshkrimi i Marreveshjes se Bashkepunimit

/
Eshtë realizuar nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit…

WORKSHOP "DIABETI TIP 1& GESTACIONAL"

/
Kalendari i Aktiviteteve Trajnuese per Muajin Korrik 2018.…