Entries by Shoqata Diabetit

Listat e pjesemarresve ne trajnimet e organizuara nga shoqata ne muajt mars-prill 2018

Gjate muajve mars-prill 2018 Shoqata e Diabetit ka organizuar trajnime me mjeket e familjes dhe infermieret. Listat e pjesemarrsve jane derguar ne QKEV, sipas datave: Lista e mjekeve te familjes dhe infermiereve ne seminarin e organizuar ne Tirane, me date 21 Mars 2018, te Hotel Victoria, me teme “Problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se […]

Trajnim me mjekët e familjes

Ju njoftojmë se ditën e mërkurë, datë 21.03.2018 në Tiranë, te Hotel Viktoria, ora 13.30 Shoqata zhvillon trajnim me mjekun e familjes. tirane trajnime Ju njoftojmë se ditën e premte, datë 23.03.2018 në Gjirokastër te hotel Çajupi, ora 13.30 Shoqata zhvillon trajnim me farmacistët. gjirokaster trajnime  

Takim i organizuar me pacientet per te drejtat e tyre ligjore

Nje takim i organizuar ne Shoqaten e Diabetit me pacientet, per diskutimin e te drejtave te tyre ligjore lidhur me statusin e pacientit, marrjes se sherbimit, mos sorollatjeve burokratike, zgjedhja e mjekut. Te drejta qe u diskutuan edhe ne prani te avokateve dhe perfaqesuesve ligjore. Nga takimi i organizuar pikat kryesore ose te drejtat që […]

Aktivitete trajnuese me mjeket e familjes gjate muajve Tetor-Nentor 2017

Aktiviteti i zhvilluar ne Tirane me datat 05.10.2017 dhe 06.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun kardiovaskular te te semuret me Diabet Mellitus” TIRANE MJEKU I FAMILJES DT 05.10.2017 (2) TIRANE MJEKU I FAMILJES DT.06.10.2017, Aktiviteti i zhvilluar ne Shkoder me daten 27.10.2017 me mjekun e pergjithshem dhe mjekun e familjes “Per riskun […]

Ne 14 Nentor ne Diten Boterore te Diabetit u zhvilluan ne sheshin Skenderbej u zhvillua aktiviteti i Dites Boterore te Diabetit per sensibilizimin e popullsise ,me nxenesit e shkollave te mesme te Tiranes , si dhe u organizua dhe fushate depistimi per qytetaret e Tiranes , ne Pedonale.