Entries by Shoqata Diabetit

IDF Europe Regional Council

Gjate datave 23-25 Nentor 2018 Shoqata e Diabetit ishte organizatore dhe mikpritese e shoqatave nderkombetare nga 47 vendet e Rajonit, te cilat zhvilluan IDF Europe Regional Council ne Hotel Tirana International. Ne kete aktivitet nderuan me pjesemarrjen dhe pershendetjen e tyre dhe personalitetet e larta te vendit tona si zv.Kryeministre zj. Senida Mesi dhe zv.Ministrja […]

Konsulta falas per syte

JENI JU ME DIABET DHE KENI MBI 10 VJET I DIAGNOSTIKUAR? A DONI TE DINI NESE DIABETI JU KA DEMTUAR SYTE? SHOQATA E DIABETIT NE SHQIPERI DO TE FILLOJE SE SHPEJTI NJE FUSHATE DEPISTIMI PER ZBULIMIN E HERSHEM TE RETINOPATISE DIABETIKE. NESE JENI I INTERESUAR DHE DONI TE KONSULTOHENI FALAS, JU LUTEMI NA KONTAKTONI NE NR. […]

Aktivitete trajnuese te organizuar gjate muajve qershor-korrik 2018

Jane derguar ne QKEV listat e mjekeve pjesemarres ne trajnimet e organizuara nga Shoqata e Diabetit gjate muajve qershor-korrik 2018, kryesisht ne : Tirane, date 14.06.2018, tema “Faktoret e riskut kardiovaskular te te semuret diabetike”. Tirane, date 19.06.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”. Lezhe, date 20.06.2018, tema “Diabeti tip 1 dhe Gestacional”. Pogradec, date 12.07.2018, […]