Entries by admin

Trajnimi me mjeket e familjes

Nga aktivitetet e Shoqates gjate muajit qershor. Ne keto aktivitete ishte piksynim trajnimi i mjekeve dhe infermiereve te familjes, ne qytetet te ndryshme te Republikes se Shqiperise. Trajnimi pati piksynim te rejat e fundit te semundjes se Diabetit Mellitus, si dhe menyrat e parandalimti te tij, ne grupmoshat e ndryshme te popullsise. Ne korrik objektiv […]